יום אחד, ברגע של חולשה פינטרסט הביא לי צילום של סינמון רול ענק ומאז דעתי לא נחה. הייתי חייבת לעשות אחד כזה. אחרי אפיה של אינספור לחמים, עוגות ולחמניות שמרים נוכחתי שוב ושוב שאין גם הצדקה קולינרית להשתמש ברכיבים מהחי. נהפוך הוא. הויתור עליהם מניב בצקים קלילים ותפוחים יותר ומאפים משובחים, ללא האפטר טייסט של הביצים, ממנו סלדתי עוד טרום הטבעונות.
אז לקחתי את הרעיון המבריק, התאמתי אותו לצריכנו, ויצא סינמון רול ענקי אדיר. תפוח, ריחני ויפיפה, מצופה בגלזורה נפלאה שיוצרת מין כיסי מתיקות חמצמצים. בניגוד למראה המרשים והמושקע, ההכנה ממש קלילה. המתכון לפניכם.
אז לקחתי את הרעיון המבריק, התאמתי אותו לצריכנו, ויצא סינמון רול ענקי אדיר. תפוח, ריחני ויפיפה, מצופה בגלזורה נפלאה שיוצרת מין כיסי מתיקות חמצמצים. בניגוד למראה המרשים והמושקע, ההכנה ממש קלילה. המתכון לפניכם.
![]() |
סינמון רול עצום ורב בגלזורה לבנבנה |